Op deze website vindt u het resultaat van de combinatie van mijn hobby's; katten, fotograferen, (katten fotograferen knipoog) etc. en websites maken. De fotografie ziet u  o.a. terug in de achtergrond van deze website en van websites maken heb ik mijn beroep gemaakt. Van wat daaruit is voortgekomen volgt hieronder een korte omschrijving en het webadres. Wilt u een website bekijken in een nieuw venster klik dan op het plaatje naast de beschrijving. De links in de tekst openen in het huidige venster.

 

Dieren in je tuin:

Wanneer u de natuur en met name de dieren in uw tuin, graag een handje helpt is deze website echt iets voor u. Hier vindt u alles om van uw tuin of balkon een paradijs te maken voor vogels, vlinders, bijen, egels, vleermuizen en andere dieren die u tuin kunnen bezoeken. Wat er allemaal te vinden is? Te veel om op te noemen dus neem gewoon eens een kijkje op Dieren in je tuin

Hoogfrequent Armaturen:

Een website die oorspronkelijk bedoeld was als informatieve website is inmiddels omgetoverd tot een webwinkel die is gespecialiseerd in hoogfrequent armaturen. Buiten het standaard assortiment vindt u op Hoogfrequent Armaturen  unieke armaturen en lichtbakken die de verkopers zelf ontwikkeld hebben.  Heeft u een saai systeemplafond? Dan biedt de Naturasky lichtbak een vrolijke oplossing.

 

True-Light daglichtlampen:

Dit is geen hele nieuwe website maar een make-over van een bestaande webwinkel waarvan de handelsnaam is gewijzigd en daar hoorde ook een bijpassend nieuw ontwerp bij.
Handelsonderneming Spiering heet voortaan True-Light daglichtlampen en u kunt er nog steeds terecht voor hoogfrequent armaturen en dezelfde daglichtlampen als voorheen.

 

Ron Pechler Fotografie:

Was u nog op zoek naar een fotograaf die een mooie trouwreportage kan maken van de mooiste dag van uw leven en wilt u iets meer dan de formele "geijkte" trouwfoto's? Dan moet u beslist eens een kijkje nemen op de website van Ron Pechler. Ron fotografeert al sinds 1968 huwelijksfeesten en doet dat in geheel eigen stijl, nét een beetje anders.

Cornell's Saddlery:

Iedere ruiter weet hoe belangrijk een goed passend zadel is maar lang niet alle ruiters realiseren zich hoezeer een slecht passend zadel de prestaties van hun paard beïnvloedt.. Als je topprestaties verwacht van je paard en ook graag comfortabel zit dan is een hand gemaakt en aanpasbaar zadel eigenlijk een 'must' voor iedere serieuze ruiter. Zo'n zadel op maat laat je natuurlijk maken door Cornell's Saddlery

Vivalite Daglichtlampen:

Over daglicht: "Medisch onderzoek wijst uit, dat veel mensen in de winterperiode last hebben van "winterblues" of zelfs ernstige depressies als gevolg van een tekort aan licht tijdens de winterperiode. Zo zou 3 % van de bevolking tussen 18 en 65 jaar in deze periode last hebben van (soms ernstige) depressies die het direct gevolg zijn van te weinig daglicht."... Die mensen gebruikten dan vast geen Viva-Lite Daglichtlampen!

Droomhuis:

April 2007 hebben we eindelijk onze droom waargemaakt; we hebben een leuk boerderijtje gekocht op een lekker ruim perceel in een prachtige omgeving. Het was liefde op het eerste gezicht. Aan de buitenzijde althans, maar wat we binnen aantroffen . . . . In ons fotoalbum op droomhuis.postkat.nl kunt u de foto's bekijken en de verhalen lezen.

HTMLklus:

Al vanaf de bouw van mijn allereerste website besteed ik veel aandacht aan overzichtelijkheid en duidelijke navigatie. Een website moet voor iedereen toegankelijk zijn, dat is mijn uitgangspunt. Maar dat niet iedereen daar zo over denkt merk je wel als je veel rondsurft op het internet.... Daar zag ik een gat in de markt. Ik ben mij dus gaan specialiseren in het perfectioneren van websites en zo ontstond HTMLklus. Steekwoorden: XHTML, CSS, Joomla en zoekmachineoptimalisatie. Zie www.htmlklus.nl

BVO Tinholt:

3-3-2003 registreerde ik de domeinnaam voor mijn eerste officiële opdracht. De buurtvereniging van Overveen, Sociëteit Tinholt, wilde graag een website om activiteiten- en cursus-informatie op te plaatsen en hun leden de mogelijkheid te geven zich via het internet aan te melden voor de cursussen. Natuurlijk met een eigen domein: www.bvo-tinholt.nl  In 2009 heb ik de website herbouwd in de huidige versie.

Allemaal katten:

Het meerjaren project, een website met alle mogelijke informatie over katten die je maar kan bedenken. Vooral het opzoeken en napluizen van alle verschillende onbekende, bekende en erkende katterassen was een hele uitdaging. Nog lang niet voltooid maar www.allemaalkatten.nl is al jaren een bron van informatie voor vele kattenliefhebbers

Bengels, Belgen en andere katten:

De website waar het allemaal mee begonnen is. Deze website gaat helemaal over onze eigen katten. De allereerste website was vrij eenvoudig maar als snel had ik die omgebouwd naar een interactieve, adventure style website. Getekend in MS Paint en gebouwd in Dreamweaver. Je moet ietwat avontuurlijk ingesteld zijn om je weg te vinden op www.allemaalkatten.info